понеділок, 04 лютого 2008 13:09

Відповідальність за вибух у Дімоні узяли на себе три угрупування

 Відповідальність за вибух, здійснений терористом-смертником у торговельному центрі ізраїльського міста Дімона, узяли на себе відразу три угрупування. Це "Бригади мучеників Аль-Акси", бойове крило руху ФАТХ, "Бригади Абу Алі Мустафи", що входять до складу "Народного фронту звільнення Палестини" і "Бригади національного опору", повідомляється на сайті YNetNews з посиланням на телеканал ліванського руху "Хезбалла" Аль-Манар.

Представники іншого палестинського руху ХАМАС заявили про те, що їм невідомо про можливу причетність їх прихильників до цього теракту. Проте, на думку ХАМАС, сьогоднішній вибух у торговельному центрі Дімони - це "акт героїзму" і "природна реакція на окупацію".

Вибух у торговельному центрі Дімони відбувся сьогодні, 4 лютого 2008 року. Вибуховий пристрій привів у дію терорист-смертник. Другий терорист не встиг підірвати бомбу - його застрелили поліцейські.

У результаті теракту загинули, за різними даними, від 2 до 3 осіб, десять ізраїльтян отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Відповідальність за вибух у Дімоні узяли на себе три угрупування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі