субота, 09 лютого 2013 18:01

Відпочивати в Єгипті стало дешевше - ціни у готелях різко знизились

Відпочивати в Єгипті стало дешевше - ціни у готелях різко знизились
Фото: snorkup.com

Нові заворушення у Єгипті призвели до різкого скорочення туристичного потоку у цю країну та зниження цін у готелях, повідомляє місцева газета Al Ahram.

Найбільше падіння було зафіксовано в Каїрі, Луксорі та Асуані. Ще одним ударом для єгипетського туризму став напад протестувальників на каїрський готель "Semiramis InterContinental Hotel", який відбувся 28 січня 2013 року. У своїх нещодавніх зверненнях до громадян уряди США і деяких європейських країн говорять про те, що подорожі до Каїра, Олександрії, Луксора і Асуана відносно безпечні за умови, якщо туристи будуть уникати демонстрацій і протестів.

Разом з тим Франція, Німеччина і Великобританія радять своїм громадянам не відвідувати міста Північного і Південного Синаю, в тому числі уникати поїздок в монастир Святої Катерини. Виняток становлять курорти – Шарм-ель-Шейх, Дахаб, Нувейба і Таба. При цьому французам, німцям і британцям рекомендують утриматися від нічних переїздів між цими курортами.

Як зазначає Al Ahram, більшість рекомендацій пов'язана не стільки з новою хвилею заворушень, скільки з погіршенням загальної ситуації з безпекою в країні: в останні два роки в Єгипті знизився рівень безпеки на дорогах, було зафіксовано зростання злочинності, відбулося збільшення числа сексуальних домагань і т.д.

Зараз ви читаєте новину «Відпочивати в Єгипті стало дешевше - ціни у готелях різко знизились». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі