пʼятниця, 25 січня 2008 18:41

Відомого мільярдера звинувачують в зґвалтуванні дітей

Відомому нью-йоркському мільярдерові Джеффрі Епстайну загрожує тюремне ув"язнення. Він звинувачується в зґвалтуванні 14-річної дівчинки, яка заявила про це через три роки.

Джейн Доуу вже 17 років. Вона стверджує, що інцидент відбувся в Палм Біч в 2005 році. За словами Джейн, мільярдер запросив її в свій особняк під приводом зробити йому масаж за $300. Потім 54-річний Епстайн нібито зґвалтував дівчинку. У своєму позові, який Доу подала разом з батьком та мачухою, вона вимагає від мільярдера компенсацію в $50 мільйонів.

Адвокат обвинуваченого Джеффрі Ерман говорить, що єдина мета, яку переслідує дівчина, - це отримання крупної грошової суми. Він упевнений, що його клієнт не зробив нічого поганого. Юрист звинувачувальної сторони, навпаки, стверджує, що це справа про здійснення насильства над маленькою дівчинкою.

Чи викрутиться з цієї ситуації мільярдер, поки неясно. Зате відомо, що він звинувачується ще за схожою справою. За версією позивачів, він примушував до сексу іншу 14-річну дівчину, пропонуючи їй гроші. Слухання у цій справі відбудуться вже в березні 2008 року. Якщо бізнесмена визнають винним, то йому доведеться сісти у в"язницю на п"ять років, повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «Відомого мільярдера звинувачують в зґвалтуванні дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі