неділя, 02 березня 2008 12:03

Відома американська актриса влаштувала вимушений стриптиз (ФОТО)
5

Актриса Біжу Філіпс, відома по фільму "Хостел-2", разом зі своїм бойфрендомДенні Мастерсоном провела декілька днів на Гавайських островах. Папарацці, які відправилися услід за актрисою, не згаяли час дарма.

Акули пера отримали масу фотографій голлівудської знаменитості з голою попою. У якийсь момент хвиля, що набігла, зірвала купальник з Філіпс, - що судячи зі знімків, явно застала зненацька актрису.

Втім, актриса, яка знімається вже багато років, володіє достатньо скандальним характером і публікація подібних знімків її репутації навряд чи нашкодить.

Зокрема, Біжу Філіпс разом з Никі Хілтон одного разу трохи не розгромили лос-анджелеський ресторан, залишившись незадоволеними обслуговуванням.

А під час зйомок в Чехії в тріллері "Хостел-2" актриса безапеляційно заявила, що "практично всі жителі цієї країни - засранці". За її словами, такої ж думки дотримуються всі члени знімальної групи, з якими вона спілкується.

Актриса, співачка і автор пісень, Біжу Філіпс почала свою професійну кар"єру у віці 15 років, коли переїхала до Нью-Йорка, щоб стати моделлю.

Її чекав раптовий успіх: поява на обкладинках італійського Vogue і журналу Interview, робота моделлю для Кельвіна Кляйна і - в 18 років - запис дебютного альбому з продюсером Джері Харрісоном з TalkingHeads, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Відома американська актриса влаштувала вимушений стриптиз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі