четвер, 18 жовтня 2007 09:06

Відома актриса намагалася накласти на себе руки

Після від"їзду єдиного сина Тетяни Самойлової у США відому актрису доставили в одну з московських клінік у важкому стані.

Оглянувши пацієнтку, медики констатували у неї передозування психотропних препаратів і зробили Тетяні Євгеніївні промивання шлунку.

У клініці актриса провела менше двох діб. Самойлова відмовилася пояснити медикам причину свого вчинку, і, переконавшись, що її життю більше ніщо не загрожує, лікарі відпустили Тетяну Євгеніївну додому.

Вже багато років у своїй трикімнатній московській квартирі актриса живе зовсім сама. Її єдиний син, 38-річний Дмитро живе у США і майже не відвідує матір. Після багаторічної відсутності Дмитро приїхав до Росії і пробув у мами всього сім днів.

У день його від"їзду жінка і зважилася на страшний вчинок – розлука з близькою людиною стала останньою краплею. Тетяна Євгеніївна прийняла велику дозу психотропних препаратів, а коли ліки почали діяти і немолода жінка відчула себе погано, сама викликала "швидку допомогу".

У лікарні актрисі надали необхідну допомогу і відпустили додому. Оглянувши пацієнтку, медики виявили у неї на обличчі велику гематому. Тетяна Євгеніївна пояснила, що невдало впала уома і ударилася підборіддям.

– У мою квартиру намагалися увірватися невідомі, – розповіла вона. – Двоє чоловіків навіть намагалися підкупити сусідів і пробратися у квартиру через балкон. Але мої сусіди пригрозили непроханим гостям міліцією, і ті втекли. Мене обурює така безпардонна поведінка. Я так нервувала, що у мене закрутилася голова і я впала. Сильно ударила підборіддя і руку.

Кореспонденти "Твоего ДНЯ" відвідали відому актрису у неї удома. Про свій вчинок Тетяна Євгеніївна говорити не хоче – вона запевняє, що потрапила до лікарні через напад астми. А ось про візит сина розповіла охоче.

– Діма вже кілька років живе у США, ростить там дочку, а сюди приїжджає нечасто, – зізнається Самойлова. – Цього разу був лише тиждень у Москві. Я не могла нарадуватися цьому! Я, звичайно, все розумію, адже він людина зайнятої, лікар-психіатр. Але все ж хочеться, щоб він не забував маму, приїжджав частіше.

Дмитро залишив країну вранці того страшного дня, коли Тетяна Євгеніївна намагалася піти з життя. Збираючись в аеропорт, він залишив матерів кредитну картку. Але ніякі гроші не змогли замінити самотній жінці любов і турботу її єдиного сина.

Зараз ви читаєте новину «Відома актриса намагалася накласти на себе руки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі