неділя, 09 грудня 2007 11:39

Відновлено газопостачання населених пунктів на Вінниччині

Газопостачання Липовецького й Погребищенського районів Вінницької області, припинене внаслідок аварії на газопроводі "Уренгой-Помари-Ужгород", в 17:00 8 грудня було відновлено.

Про це сказано в повідомленні Міністерства з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Зокрема, відновлене газопостачання 3 промислових підприємств, 73 бюджетних установ, 56 комунально-побутових підприємств і 20 населених пунктів у Липовецькому й Погребищенському районах.

6-8 грудня 20 населених пунктів залишалися без газопостачання через аварію на газопроводі "Уренгой-Помари-Ужгород" у Вінницькій області

Вибух з горінням стався 6 грудня о 19:10 на газопроводі "Уренгой-Помари-Ужгород" (діаметр труби 1420 мм, тиск 75 атмосфер, належить Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України") в Іллінецькому районі Вінницької області на відстані близько 2 км від села Тягун між компресорними станціями N36 і N37, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Відновлено газопостачання населених пунктів на Вінниччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі