середа, 03 вересня 2008 11:59

Відносно свідків затримання Євлоєва порушено справу

Кримінальні справи за підозрою в спробі заволодіння табельною зброєю співробітників правоохоронних органів порушено відносно двох керівників інгушської опозиції.

"Мене і Макшаріпа Аушева звинувачують в тому, що ми відібрали табельну зброю і документи у співробітників МВС, які брали участь в затриманні (власника сайту "Інгушетія.Ru") Магомеда Євлоєва", - сказав інгушський опозиціонер, глава оргкомітету загальнонаціонального мітингу Магомед Хазбієв. За його словами, він і Аушев дізналися про порушення кримінальних справ "з повідомлень МВС".

При цьому Хазбієв повідомив, що він та інші близькі люди Євлоєва у вівторок подали в прокуратуру заяви з проханням перекваліфіковувати на статтю "навмисне вбивство" кримінальну справу, яку було порушено у зв"язку зі смертю Євлоєва.

"Всього заяви в прокуратуру подали 12 людей. Ми були у фойє залу очікування аеропорту і всі були очевидцями затримання Євлоєва. Ми можемо впізнати тих, хто садив його в машину", - сказав Хазбієв.

МВС і прокуратура Інгушетії поки утримуються від коментарів у зв"язку із заявою Хазбієва, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Відносно свідків затримання Євлоєва порушено справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі