понеділок, 14 липня 2008 13:31

Відкрився найбільший авіасалон в світі

Поблизу британського міста Фарнборо (Farnborough, графство Хемпшир) відкрився міжнародний авіасалон, який організатори називають найбільшим в історії по розмірах виставки і кількості компаній, представлених на ній. Про це мовиться в офіційному прес-релізі авіасалона.

Виставка продовжиться з 14 по 20 липня. Очікується, що на ній буде поміщений ряд крупних операцій. Зокрема, холдинг "Сухой" оголосив, що продасть на виставці близько 30 близькомагістральних цивільних лайнерів SukhoiSuperjet 100.

Всього в авіасалоні беруть участь компанії з 39 країн. Очікується, що з понеділка по п"ятницю виставку відвідають 140 тисяч бізнесменів, які зможуть розглянути стенди приблизно півтора тисяч учасників.

Авіасалон у Фарнборо проводиться раз на два роки - останній раз він відбувся в 2006 році. Основним конкурентом Фарнборо вважається виставка у французькому Ле Бурже. На відміну від Фарнборо Ле Бурже проводиться по непарних роках. У Росії найбільшим авіасалоном є МАКС в Жуковському. Останній раз він проходив в 2007 році, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Відкрився найбільший авіасалон в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі