середа, 05 травня 2010 13:38

Відкриття пам'ятника Сталіну закінчилось смертями

Відкриття пам'ятника Сталіну закінчилось смертями

Сьогодні, 5 травня, в Запоріжжі на відкритті пам"ятника Сталіну померла жінка.

Про це з місця подій повідомив кореспондент Політсовета, посилаючись на неофіційні дані співробітників міліції, які охороняють громадський порядок. Ще одну жінку відвезла швидка допомога.

У свою чергу РБК-Україна повідомляє, що під час відкриття пам"ятника Сталіну від тривалого перебування на відкритому сонці помер один пенсіонер. З двома іншими на місці подій зараз працює бригада швидкої допомоги.

Як прокоментував ситуацію один з медичних працівників, який побажав залишитися неназваним, для заходів із значною кількістю літніх людей присутність карет швидкої допомоги обмовляється організаторами заздалегідь.

"Треба було заздалегідь організувати присутність наших машин, і тоді таких проблем не було б", - заявив він.

При цьому ситуацію посилило те, що офіс був побудований на безіменній вулиці (ще немає адреси), тому медики не змогли добратися до неї відразу.

Нагадаємо, сьогодні Запорізька обласна організація Компартії України встановила пам"ятник Йосипу Сталіну в Жовтневому районі Запоріжжя. В останню мить члени ВО "Свобода" передумали перешкоджати відкриттю пам"ятника і у супроводі міліції маршем відправилися пікетувати запорізьку мерію.

Зараз ви читаєте новину «Відкриття пам'ятника Сталіну закінчилось смертями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

139

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі