четвер, 02 серпня 2007 14:30

Відкрилися сенсаційні подробиці смерті принцеси Діани

Французький рятувальник Крістоф Пєла готовий виступити у суді у цій справі, яку розглядають зараз у Лондоні, з новими сенсаційними свідченнями. Він стверджує, що один з фотографів-папараці Джеймс Ендерсон, який невідступно слідував за 36-річною Діаною протягом останнього тижня її життя, був убитий через три роки після автокатастрофи пострілом у голову.

У 2000 році сильно обгоріле тіло 54-річного Ендерсона було знайдене у спаленому автомобілі BMW у лісі недалеко від Монпельє. Лише завдяки тесту ДНК і зліпку зубів вдалося встановити особу загиблого. За офіційною версією, фотограф вчинив самогубство. Проте рятувальник Крістоф Пєла, який першим виявив тіло Ендерсона, стверджує, що фотограф був убитий пострілом у голову. "Я ясно бачив вхідний отвір у його черепі", - заявив Пєла.

Із спростуванням офіційної версії про смерть Ендерсона тепер готовий виступити і фермер, який став свідком виявлення тіла. Досі незрозуміло, чому Ендерсон опинився у глухому лісі під Монпельє. Як затверджує вдова загиблого, він ніколи раніше не був у цьому районі.

Лондонська газета у свою чергу указує, що Ендерсон був подвійним агентом британської розвідки Мі-6 і французької спецслужби. Також Пєла стверджує, що за кермом таємничого автомобіля Fiat Uno, який, на думку ряду фахівців, став причиною аварії, знаходився саме Ендерсон. Через кілька тижнів після виявлення тіла Ендерсона у його офісі пропали багато речей.

За кілька секунд до зіткнення автомашини Mercedes з бетонною загородою тунелю на набережній Сени її "підрізав" білий Fiat Uno. Після удару на величезній швидкості пасажири Mercedes - принцеса Діана і її жених Доді аль-Файєд, а також їх водій Генрі Поль, загинули на місці, пише британська газета The Express.

Зараз ви читаєте новину «Відкрилися сенсаційні подробиці смерті принцеси Діани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі