середа, 18 березня 2020 16:03

Відкрили продаж авіаквитків для вивезення українців з Європи: перелік міст

Відкрили продаж авіаквитків для вивезення українців з Європи: перелік міст
SkyUp Airlines відкрила продаж квитків на нерегулярні рейси з Європи для українців. Фото: facebook.com/skyup.aero

18 березня компанія SkyUp Airlines оголосила про початок продажу авіаквитків на чартерні рейси з деяких міст Європи для українців, щоб допомогти їм повернутися додому. Квитки продаватимуть за пільговою ціною.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба оголосив про таке рішення на брифінгу в Києві у середу, 18 березня, повідомляє "Європейська правда".

"Авіакомпанія SkyUp, якій ми надзвичайно вдячні за її конструктивну позицію, за її бажання разом з урядом допомогти українцям, відкриває продаж квитків на нерегулярні рейси. Заходьте на сайт авіакомпанії, дивіться на дати, на які плануються рейси, купуйте квитки за пільговими цінами і повертайтеся в Україну", - сказав Кулеба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італію за українцями направили літак

Квитки продають на рейси з 17 європейських міст. Це Париж, Аліканте, Берлін, Стокгольм, Відень, Варшава, Прага, Тбілісі, Лісабон, Мюнхен, Неаполь, Франкфурт, Таллінн, Цюрих, Стамбул, Барселона, Лондон.

У зв'язку зі спалахом коронавірусу з 17 березня Україна повністю припинила пасажирське авіасполучення.

16 березня в аеропорту "Бориспіль" провели експрес-тест на COVID-19 123 особам, евакуйованим з Італії. Всі тести показали негативний результат, ні в кого коронавірусної інфекції не виявлено, повідомили в МОЗ.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили продаж авіаквитків для вивезення українців з Європи: перелік міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі