понеділок, 10 грудня 2007 15:10

Відеозапис теракту на Ставропіллі потрапив в інтернет (ВІДЕО)

У Невинномиску поширений фоторобот підозрюваного в здійсненні вибуху автобуса 9 грудня, складений на основі свідчень свідків.

За основною версією слідства, вибух був організований ватажками незаконних озброєних формувань. Потужність вибухового пристрою, що спрацював в автобусі, склала близько 500 грамів в тротиловому еквіваленті.

Пристрій був начинений металевими кульками.

Джерело в силових структурах Південного федерального округу також повідомило журналістів, що, імовірно, за терактом в Невинномиску і вибухом автобуса на кордоні Північної Осетії 22 листопада стоять одні і ті ж люди. Ще в середині жовтня правоохоронні органи отримали інформацію про те, що лідер бойовиків Доку Умаров готує проведення терористичних актів на території Росії.

В кінці листопада заступник генерального прокурора по Південному федеральному округу Іван Сидорук повідомив, що терористи отримали більше півтора мільйонів доларів на дестабілізацію обстановки на Північному Кавказі.

В результаті вибуху 9 листопада загинуло двоє і було поранено дев"ять чоловік. П"ятеро з дев"яти постраждалих в лікарні, стан одного з них оцінюється як украй важкий. За фактом вибуху порушено кримінальну справу. У місті посилені заходи безпеки, ведуться пошуки підозрюваного, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Відеозапис теракту на Ставропіллі потрапив в інтернет (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі