середа, 02 травня 2007 17:18

Відеокамери стежать за порядком у центрі Одеси

Міліція встановила у центрі Одеси більше десятка відеокамер. І тепер техніка записує все, що відбувається на головних площах міста.

Три десятки живих міліціонерів на головних вулицях Одеси замінили відео-патрулі. Камери практично непомітні, але бачать все.

Тепер міліція може отримати кольорове фото злочинця або номер його автомобіля. Ближче до літа таких камер стане в два рази більше, обіцяють в міліції.

В УМВС пояснюють - таким чином економлять гроші і готуються до курортного сезону. Некомплект патрульно-постової служби в Одесі сягає близько 200 чоловік, так що установка відеокамер може в значній мірі компенсувати цей недолік.

Одесити нововведенням задоволені, відео-патрулі, на їх думку, покликані забезпечити їх безпеку. Але є несподіваний наслідок міліційної новації. Вуличні камери налякали не тільки злочинців. Відтепер в центрі міста коханці повинні весь час озиратися - чи немає біля них відеокамери, яка всьому місту розповість про їх таємні відносини, передає Новий канал.

Зараз ви читаєте новину «Відеокамери стежать за порядком у центрі Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі