понеділок, 30 листопада 2020 09:44

Видалили частину черепа: Балух розповів про реабілітацію у клініці

Колишній політв'язень, кримський активіст 49-річний Володимир Балух після виписки з реанімації проходить щоденний курс реабілітації.

За його словами, він йде на поправку, проте скаржиться на головні болі, розповів активіст в інтерв'ю "Цензор.НЕТ".

Автор: "Цензор.НЕТ"
  Після видалення гематоми Балух 35 діб залишався непритомним у реанімаційному відділенні
Після видалення гематоми Балух 35 діб залишався непритомним у реанімаційному відділенні

Журналісти поспілкувалися з Балухом у клініці через скло, аби не заразити пацієнта коронавірусом. Чоловік має впадину на правій частині черепа після операцій та видалення 120 мм гематоми. Він усіх пам'ятає, говорить, читає та ходить.

"Мене тут пресують. У будні з ранку до вечора я зайнятий. На тренажерах ходжу по 5 кілометрів, потім на велосипеді проїжджаю по 22 кілометри. У мене таке відчуття, що мене готують до Олімпійських ігор. Тільки у вихідні дають спокій", – розповів Балух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі повідомили про стан Балуха: розплющує очі та рухає кінцівками

Після того як він прийшов до тями, перший час не відчував смаку страв. За його словами, він "страшенно здивувався", коли дізнався, що пролежав у комі 35 днів.

"Я вже звик до того, що немає частини кістки. Спокійно торкаюся голови, мию. Час від часу ввечері мене турбують головні болі. Але я весь день себе навантажую. Може, це з цим пов'язано. Та й погода змінюється. Досить відпочити, полежати – і біль проходить", – зауважив Балух.

Володимира Балуха побили в Києві . Його знайшла перехожа в Гідропарку вдень 8 вересня. У Володимира - черепно-мозкова травма. Зламано ключицю й руку. Йому зробили операцію на голові й перевели в реанімацію. Стан тяжкий. Увечері 18 вересня правоохоронці повідомили, що підозрюваного у побитті затримали.

Зараз ви читаєте новину «Видалили частину черепа: Балух розповів про реабілітацію у клініці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі