Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 16:54

Від зіткнення бостонських поїздів загинув машиніст

В результаті зіткнення приміських поїздів в Бостоні загинула машиніст одного з складів, декілька пасажирів отримали поранення, повідомляє Thebostonchannel.com.

Представники Транспортної адміністрації Массачусетської затоки (MBTA) вже почали розслідування обставин події. Мер міста Ньютон, в якому відбулося зіткнення, Девід Коєн (DavidCohen) виразили співчуття сім"ї загиблої 24-річної Терези Едмундз (ThereseEdmunds). Компанія повідомила, що вона працювала машиністом з липня 2007 року.

У 18:00 за місцевим часом поїзд Едмундз почав рух і наздогнав склад, що йде попереду, який зупинився на червоний сигнал семафора. Після зіткнення Тереза Едмундз виявилася заблокованою в кабіні машиніста, і рятувальникам протягом майже семи годин довелося витягувати її тіло.

У момент зіткнення в обох складах знаходилися близько 200 чоловік. П"ятьом була надана медична допомога на місці події, шестеро були госпіталізовані, ще одного постраждалого довелося на вертольоті відправити до медичного центру Бостона, оскільки він знаходився в критичному стані.

Представники MBTA заявили, що ще дуже рано робити які-небудь висновки про причини події, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Від зіткнення бостонських поїздів загинув машиніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути