понеділок, 07 липня 2008 13:10

Від вибуху біля індійського посольства в Кабулі загинули 40 чоловік

У Кабулі в понеділок, 7 липня, стався вибух біля індійського посольства, повідомило AFP. В результаті теракту загинули 40 чоловік, сотні отримали поранення.

Відомо, що терорист-смертник на замінованому автомобілі в"їхав у ворота посольства Індії, розташованої навпроти будівлі міністерства внутрішніх справ Афганістану. Вибух знищив кілька автомобілів, припаркованих біля посольства, і вибив скло в розташованих поряд будівлях.

Представник талібів Забіулла Моджахед (ZabihullahMujahid) заявив пресі, що руху "Талібан" не має до теракту ніякого відношення.

Загинули 40 чоловік, в основному, цивільні особи. Посол Індії Джаян Прасад (JayanPrasad), не постраждалий, від вибуху розповів, що люди прийшли до будівлі посольства за індійськими візами.

Індійська сторона також заявила, що загинули двоє індійських співробітників місії - охоронці посольства, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Від вибуху біля індійського посольства в Кабулі загинули 40 чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі