понеділок, 03 березня 2008 14:54

Від Великої Британії на "Євробачення" поїде колишній сміттяр

На конкурс виконавців "Євробачення 2008", який пройде в Бєлграді 24 травня, від Великої Британії поїде колишній сміттяр Енді Ебрахем.

43-річний Ебрахем переміг на попередньому відборі п"ятьох інших кандидатів, зокрема зірку знаменитої мильної опери "Eastenders"- актрису Мішель Гейл.

За Ебрахема проголосували більшість глядачів, які визначали, хто поїде на конкурс від Великої Британії. "Я просто приголомшений, - заявив співак. - Що я можу сказати, публіка проголосувала за мене, і я на сьомому небі".

Це вже не перший гучний успіх Ебрахема: його дебютний альбом "TheImpossible Dream" відразу потрапив на високі позиції в чартах. За перший тиждень було продано 180 тисяч екземплярів.

Проте деякі музичні букмекери вважають, що Ебрахем навряд чи зможе перемогти на "Євробаченні". Букмекерська контора William Hill вважає його аутсайдером і приймає ставки двадцять п"ять до одного, передає агентство Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Від Великої Британії на "Євробачення" поїде колишній сміттяр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі