неділя, 29 липня 2007 14:29

Від України хоче відокремитися країна з двох будинків

У Чернігівській області жителі двох будинків хочуть відокремитися від України. У них є столиця, а також печатка і паспорти власного зразка.

Виключно дипломатичних відносин з Україною хочуть жителі двох будинків в Чернігівській області. Кордонів новоутворена держава не має, оскільки будинки стоять не поряд. Проте є столиця - сіло Бакаївка.

Бакаївські самоуправлінці п"ять років не ходять на вибори, не визнають Президента, Верховну Раду і навіть сільського голову. Але водять своїх дітей в місцеву школу, користуються водою і електрикою.

"У нас же є Бакаївській муніципалітет, так ми туди і платимо. А що вони не знають, що у Бакаївці є свій муніципалітет, що ми зареєстровані, що у нас печатка є? Думали з автоматами залякати нас - нас ніхто не налякає", - заявляє Андрій Дірда, житель сіла Бакаївка.

Сусіди самоуправлінців не підтримують, але побоюються. Ті вже заочно засудили до довічного вироку дільничного міліціонера і місцевого прокурора. За те, що ті оштрафували їх за незаконне вирощування маку, пише Обком.
Зараз ви читаєте новину «Від України хоче відокремитися країна з двох будинків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі