середа, 12 вересня 2007 18:40

Від отруєння аміаком загинули два школярі і слюсар

У селі Веселе Нікопольського району Дніпропетровської області в середу загинули два учні місцевої школи і слюсар, які залізли в каналізаційний люк і отруїлися парами аміака.

Як повідомляє в середу Центр пропаганди Головного управління МінЧС в Дніпропетровській області, на території школи два працівники пересувної механічної колони N4 проводили роботи по обслуговуванню каналізаційної системи сільради.

Під час перерви на шкільний двір вийшли учні, щоб пограти у футбол. Під час гри м"яч потрапив в один з відкритих люків. 14-річний учень 8 класу заліз в люк, щоб дістати м"яч, вдихнув пари аміаку і смертельно отруївся. На допомогу хлопцю побіг його 16-річний брат, учень 9-го класу, якого спіткала аналогічна доля.

Побачивши, що відбулося, до люка підбіг 60-річний бригадир-слюсар механічної колони і спробував витягнути хлопчиків, але також не витримав концентрації парів газу.

За допомогою вірьовок тіла загиблих дістали вчитель фізкультури і співробітник загиблого слюсаря.

За фактом загибелі двох учнів і слюсаря ведеться слідство, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Від отруєння аміаком загинули два школярі і слюсар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі