четвер, 04 вересня 2008 10:52

Віце-президент США прибув в Тбілісі

Віце-президент США Річард Чейні сьогодні вперше прибув в Тбілісі. Літак віце-президента США прибув до Тбіліського міжнародного аеропорту близько 11.00 за місцевим часом.

У Тбіліському аеропорту високого гостя зустріли прем"єр-міністр Грузії Володимир Гургенідзе, глава МЗС Грузії Ектеріна (Ека) Ткешелашвілі та інші офіційні особи.

Під час візиту Чейні проведе переговори з президентом Грузії Михайлом Саакашвілі, а також ознайомиться з доставкою гуманітарних вантажів до Грузії озброєними силами США.

"Віце-президент США і президент Саакашвілі розглянуть також ситуацію в майбутньому за рамками поточної кризи і проведуть глибоке обговорення необхідності всеосяжної довгострокової стратегії для міжнародного співтовариства з метою надати Грузії допомогу у відновленні та реконструкції, включаючи критично важливе завдання з підтримки демократичного вибору народу Грузії відносно подальшої інтеграції в євроатлантичні інститути, включаючи НАТО", - заявив раніше представник адміністрації Буша, повідомляє Новости-Грузия.

Зараз ви читаєте новину «Віце-президент США прибув в Тбілісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі