пʼятниця, 07 грудня 2007 09:06

Вибухнув газопровід "Нафтогазу"

Вибухнув газопровід "Нафтогазу"
У Вінницькій області 6 грудня на магістральному газопроводі "Уренгой-Помари-Ужгород" що належить НАК "Нафтогаз України", між компресорними станціями N36 та N37, стався вибух газу з послідуючим горінням.

Як повідомили у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій, на місці вибуху утворилася воронка діаметром - 30 м, глибиною - 5 м.

Знищено близько 30 м.п. труби газопроводу. Перекрито ділянку газопроводу від с. Тягун до с. Воловодівка довжиною близько 25 км.

Тимчасово відключені від газопостачання Погребищенський, Липовецький райони та частково Немирівський і Вінницький райони.

Жертв та постраждалих немає.

О 21.00 газ з перекритої ділянки газопроводу вигорів, полум`я самоліквідувалося. Загрози вибуху та подальшому розповсюдженню вогню немає.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено чотири підрозділи Державної пожежної охорони МНС та три аварійні бригади лінійно-експлуатаційної служби з Гайсинського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів.

Збитки та причина вибуху встановлюються, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вибухнув газопровід "Нафтогазу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі