середа, 20 лютого 2008 15:19

Вибух замінованої "Катюші" забрав життя 15 іракських поліцейських

П"ятнадцять чоловік загинули, 27 отримали поранення в Багдаді в результаті вибуху замінованого автомобіля. За даними поліції, начинена вибухівкою вантажівка злетіла на повітря у момент перевірки його представниками сил безпеки Іраку на південному сході столиці.

Як повідомили в зв"язку з цим в МВС країни, протягом дня силові структури переслідували вантажівку, з якої раніше з мінометів і установкою залпового вогню типу "Катюша" була обстріляна американська військова база.

Пізніше вони знайшли автомобіль покинутим, озброєні люди, що знаходилися в ньому, сховалися. Коли поліцейські приступили до його огляду, стався вибух.

В понеділок увечері на південному заході Багдада була обстріляна американська військова база Victory. Загинули п"ятеро іракців, 14 отримали поранення, зокрема двоє американських військовослужбовців.

Силам безпеки Іраку і військовослужбовцям багатонаціональних сил вдалося швидко оточити місце запуску ракет і заарештувати шістьох бойовиків, захопивши ракетну установку, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Вибух замінованої "Катюші" забрав життя 15 іракських поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі