неділя, 17 лютого 2008 11:01

Вибух стався в афганському Кандагарі: 60 загиблих

Вранці в неділю, 17 лютого, в місті Кандагар на півдні Афганістану відбувся могутній вибух. Як мінімум 60 чоловік було убито. Причина вибуху поки не встановлена.

За словами представника Міністерства внутрішніх справ країни Земері Башарі, від вибуху загинули десятки людей, безліч людей отримали поранення. Він не зміг назвати навіть приблизних даних по числу постраждалих.

"Всі співробітники поліції знаходиться на місці вибуху, вони евакуювали поранених і встановлюють загиблих", - сказав Башарі.

Один зі свідків Мохаммед Хан розповів, що вибух відбувся на полі, де сотні людей зібралися, щоб подивитися собачі бої. На його думку, вибух влаштував терорист-самовбивця.

Офіційні власті Афганістану поки не висунули ніякої версії причин вибуху. Відомо, що бойовики руху "Талібан" не один рік ведуть терористичну війну проти нового уряду Афганістану, встановленого після того, як війська міжнародної коаліції на чолі з США повалили правління талібів в цій країні, повідомляє SkyNews.

Зараз ви читаєте новину «Вибух стався в афганському Кандагарі: 60 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі