четвер, 17 квітня 2008 12:59

Вибух гранати стався в буддистському храмі в Камбоджі: 25 постраждалих

Невідомий кинув ручну гранату в натовп людей, що святкували в ніч на четвер Новий рік в місті Сиемреап в 230 кілометрах на північний захід від столиці Камбоджі, одна людина загинула і щонайменше 25 отримали поранення, повідомляє агентство Ассошиейтед Прес з посиланням на заяву представника місцевої поліції Оу Ема .

За його словами, інцидент відбувся увечері в середу за 50 кілометрів на північ від міста Сиемреап на заході Камбоджі. Місцеві жителі зібралися в храмі буддистів, щоб відсвяткувати настання Нового року. В результаті вибуху загинув 21-річний чоловік.

"Спочатку я подумала, що вибухнув фейєрверк, але потім побачила людей в крові", - сказала 17-річна Бу Німол, що знаходилася в храмі у момент вибуху.

Поліція з"ясовує обставини події.

Перший день нового року за буддійським календарем почався 17 квітня. У Таїланді, Лаосі і Камбоджі наступив 2547 рік. Для жителів цих країн священним є ритуал обмивання статуї Будди, символізуючий оновлення перед настанням нового року, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Вибух гранати стався в буддистському храмі в Камбоджі: 25 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі