четвер, 28 лютого 2008 15:02

Вибух біля "Мерседеса" ледь не коштував життя голові наглядової ради банку

Сьогодні вночі у Дніпропетровську невідомі намагалися підірвати керівника Наглядової ради одного з банків. Про це повідомили у Центрі громадських зв"язків УМВС у Дніпропетровській області.

За даними ЦГЗ, 28 лютого о 1-й год. до чергової частини Бабушкінського райвідділу внутрішніх справ Дніпропетровська від охоронця одного з банків надійшло повідомлення про те, що о 23.45 напроти будинку банку стався вибух біля автомобіля "Мерседес".

На місці події було встановлено, що о 23.45 з приміщення кафе, розташованого поряд з банком, вийшов голова наглядової ради банку, який сів в автомобіль на водійське крісло. В цей же час з боку дверей водія прогримів вибух, внаслідок якого частково пошкоджено автомобіль.

За попереднім висновком, вибухнув невстановлений безоболонковий пристрій еквівалентом 70 г тротилу. Внаслідок вибуху голова наглядової ради банку отримав чисельні садна лівої ноги.

Після надання медичної допомоги у 16-й міській лікарні постраждалий від госпіталізації відмовився. Окрім нього, постраждалих від вибуху немає.

Слідчим відділом Бабушкінського РВВС порушено кримінальну справу за ст. 296 ч. 4 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Як повідомило жерело у правоохоронних органах, міліція, в інтересах слідства, поки що не оприлюднює прізвище постраждалого та назву банку, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вибух біля "Мерседеса" ледь не коштував життя голові наглядової ради банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі