середа, 12 вересня 2018 21:33

Вибори в регіонах Росії не мають політичного значення - Айдер Муждабаєв

Вибори в регіонах Росії не мають політичного значення - Айдер Муждабаєв
Айдер Муждабаєв: Вибори в регіонах Росії не мають жодного політичного значення Фото: Тарас Подолян

Вибори в регіонах Росії не мають жодного політичного значення. Про це Gazeta.ua розповів журналіст Айдер Муждабаєв.

9 вересня в РФ відбувся так званий єдиний день голосування - близько 5 тис. виборів різного рівня. У тому числі глав 26 суб'єктів Федерації. А також депутатів 16 регіональних парламентів. За результатами голосування у чотирьох регіонах Росії пройде другий тур губернаторських виборів - У Примор'ї, Хабаровському краї, Хакасії та Володимирській області. Там жоден з кандидатів не зміг набрати більше 50 % голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відторгнення влади Росії стало очевидне в Сибіру і на Далекому Сході - політолог Ігор Дмітрієв

"В Росії є один суверенний представник влади. Це Володимир Путін. Більше жодної людини, яка реалізує владу, там нема. Кому він дозволяє чи забороняє балотуватися, хто й на якому місті стоїть - значення не має. Всі революції починаються з Москви. Зараз вони намалювали Сабяніну більше 70 відсотків голосів. Поки там можуть безкарно не допускати конкурентів і малювати такі цифри і ніхто проти них не протестує, доти жодної революційної ситуації не може бути. Там все проковтнули. Глобально нічого не змінюється, бо реальність в Москві більш благополучна, ніж на решті території Росії", - сказав Айдер Муждабаєв.

Підвищення пенсійного віку стало Рубіконом для російського народу. Вперше Путін взяв на себе відповідальність за непопулярну реформу. Про це заявив російський політолог Ігор Дмітрієв.

Зараз ви читаєте новину «Вибори в регіонах Росії не мають політичного значення - Айдер Муждабаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі