неділя, 23 листопада 2014 16:43

"Ви, комуністи, 51 кулю пустили в отих дітей, що там"– мати учасника АТО
9

Фото: Микола Марченко

У Попівці Миргородського району на Полтавщині група депутатів ініціювала відновлення знесеного напередодні у сквері біля будинку культури пам'ятника Леніну. Це збурило село. Люди відверто заговорили про 5 колону в окремо взятому селі, котра вирішила розхитати ситуацію на Миргородщині. То ж на позачергову 31 сесію 6 скликання Попівської сільської ради прийшли та приїхали не лише сільські депутати, а й небайдужі до долі села та України громадяни. А також прибули представники районної ради та управління юстиції.

Дуже показовою була цифра підписантів під зверненням про скликання позачергової сесії. Звернення про скликання сесії підписали 11 із 16 депутатів Попівської сільської ради.

Виступи депутатів та присутніх були емоційними. Часто доходили до особистих образ. Частина із депутатів відверто захищали ідеали комуністичного режиму. Та все ж крапку у виступах та дискусії поставила мати солдата, котрий бере участь у АТО.

"Я оце слухаю ваші розмови за цей пам'ятник. Та він уже 10 год непотрібен. І оце 51 чоловік проголосував за комуністів до Верховної Ради. Ви, комуністи, ви 51 кулю пустили в отих дітей, що там. І чи ви кудись пройшли, зібрали якісь речі, зібрали якісь гроші. Люди допомагають армії. А де ви? Ви по кілограму зберіть чого-небудь і це буде допомога, – говорить Віра Штилик.

Після дебатів депутати приймають рішення на місці пам'ятника Леніну поставити пам'ятник Тарасові Шевченку.

Зараз ви читаєте новину «"Ви, комуністи, 51 кулю пустили в отих дітей, що там"– мати учасника АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі