четвер, 05 квітня 2007 13:18

Ветеранові ВПС США видалили не те яєчко

Ветеран Військово-повітряних сил США подав позов проти госпіталю, що належить Адміністрації у справах ветеранів. Позивач вимагає компенсації за дії медиків, які помилково видалили йому здорове яєчко замість ураженого раковою пухлиною.

47-річний Бенджамін Хоутон звернувся за медичною допомогою зі скаргами на сильні болі в лівому яєчку влітку минулого року. Обстеження виявило злоякісне переродження і атрофію тканин яєчка, після чого Хоутона направили на операцію. Проте, як випливає з медичної карти хворого, хірурги видалили йому праве яєчко замість лівого.

Як компенсацію морального збитку і витрат на подальше лікування потерпілий вимагає виплатити йому 200 тисяч доларів.

Уражене раком яєчко Хоутона, яке залишилося, досі не видалили. Щоб прискорити розгляд питання про подальше лікування і компенсацію, постраждалий і його адвокат вирішили оприлюднити справу.

Зараз Агентство у справах ветеранів обмежилося висловлюванням співчуття і формальними вибаченнями перед Хоутоном і його родичами.

- Ми робимо все можливе, щоб забезпечити належний догляд за містером Хоустоном, проте його справа розглядається судом, і це все, про що ми можемо повідомити вас на даний момент, - заявив журналістам представник Агентства доктор Дін Норман, передають MEDновости.

Зараз ви читаєте новину «Ветеранові ВПС США видалили не те яєчко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі