понеділок, 04 червня 2007 08:47

Вертольотом, що розбився в Сьєрра-Леоне, керував росіянин. Загинуло 20 людей

Вертольотом Мі-8, що розбився в неділю в Сьєрра-Леоне, управляв російський екіпаж. З трьох членів екіпажу двоє загинули, один - вижив. Імена пілотів поки не повідомляються.

Вертоліт, на борту якого знаходилися 18 пасажирів - громадян Тонго і три члени екіпажа, потерпів катастрофу в неділю вранці. Мі-8 віз тоголезьських уболівальників, в числі яких був міністр спорту цієї країни, які прилетіли в Сьєрра-Леоне подивитися на гру своєї національної збірної.

За уточненими даними, в авіакатастрофі загинули 20 чоловік, а не 21, як повідомлялося раніше. Єдиний, кому вдалося вижити, один з членів екіпажа. Лікарі оцінюють його стан як критичний.

Влада Сьєрра-Леоне поки не назвала ніяких вірогідних причин авіакатастрофи. Відомо лише про те, що вертоліт, який вилетів з Фрітауна, втратив висоту за декілька хвилин до посадки в міжнародному аеропорту Лунги, впав на землю і загорівся, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Вертольотом, що розбився в Сьєрра-Леоне, керував росіянин. Загинуло 20 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі