середа, 30 січня 2008 08:13

Венесуельські грабіжники здалися поліції

Грабіжники, що утримували кількадесят людей у банку міста Альтаграсіа де Орітуко в центрі Венесуели, здалися поліції, передає в ніч на середу агентство France Presse.

Як повідомлялося, близько 10:00 понеділка за місцевим часом чотверо озброєних чоловіків увірвались у відділення Banco Provincial. Забравши гроші, зловмисники зібралися залишити місце злочину, проте до будівлі під"їхала поліцейська машина, і їм довелося закритися всередині приміщення з кількома десятками заручників із числа співробітників і клієнтів банку.

Нальотчики утримували людей більше доби. У ході тривалих переговорів місцева влада ухвалили рішення задовольнити вимогу грабіжників і надати їм для втечі фургон швидкої допомоги. Узявши з собою шістьох заручників (раніше повідомлялося про п"ятьох), злочинці-невдахи втекли.

Проте за декілька годин поліції вдалося вистежити автомобіль і блокувати його на шосе на схід від венесуельської столиці Каракаса. Нальотчики викинули з автомобіля зброю і близько 17:40 за місцевим часом здалися. Ніхто з заручників серйозно не постраждав, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Венесуельські грабіжники здалися поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі