пʼятниця, 04 травня 2007 11:41

Вегетаріанці заморили свою дитину голодом

Верховний суд американського міста Атланти (штат джорджія) визнав 27-річну Джейд Сандерс і 31-річного Лемонта Томаса винними в тому, що вони уморили голодом свою дитину, яка померла у віці шість тижнів.

Річ у тому, що батьки дитини є переконаними послідовниками веганства - украй строгого вегетаріанства. Послідовники веганства повністю відмовляються від продуктів тваринного походження, включаючи яйця і молочні продукти. Такі вегетаріанці уникають використання в побуті будь-яких виробів з шкіри, хутра і шерсті, а також косметики, яка була протестована на тваринах.

Через свої переконання батьки годували малюка переважно соєвим молоком і поїли яблучним соком. На момент настання смерті дитина важила всього біля 1600 грамів, повідомляє РІА "Новини".

Адвокати сімейної пари намагалися довести суду, що батьки, у яких померла дитина була первістком, намагалися дати йому все найкраще, привчаючи до "здорового образу життя". Також захист стверджував, що Сандерс і Томас не розуміли, що життя дитини в небезпеці.

Присяжні після семигодинного обговорення визнали пару винною. Тепер Сандерс і Лемонту загрожує довічний тюремний вирок, повідомляє Newsru.
Зараз ви читаєте новину «Вегетаріанці заморили свою дитину голодом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі