середа, 21 березня 2007 16:37

Ведучий дитячої програми ВВС показував непристойні жести

Ведучого дитячої програми компанії ВВС звинуватили в непристойному використанні мови жестів в одній з передач. Ведучий Джастін Флетчер в одній зі своїх програм на дитячому телеканалі Cbeebies, привітав малюків, що мають проблеми зі слухом, за допомогою жесту, покликаного виразити фразу "Я щасливий вас бачити". Та деякі батьки, які дивилися передачу разом зі своїми дітьми, зрозуміли використаний жест як вельми образливий. Вони звинуватили ведучого в тому, що він переплутав символи.

"Річ у тому, що на мові жестів слово "щасливий" дуже схоже на інше слово, що позначає, якщо виражатися пристойною мовою, процес злягання. З боку ведучого було непробачною помилкою використовувати саме його", - обурився 32-річний татусь з Північного Йоркшира.

За словами Джеймі Міллер, що працює в Британському національному інституті глухих, вона втратила мову, коли побачила непристойний жест під час проглядання передачі з своєю 5-річною дочкою Кейт. "Кейт вже почала вивчати мову жестів і, коли побачила цей, запитала, що він позначає".

Проте, в Бі-бі-сі відмовилися визнавати помилку, повідомляється на сайті Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Ведучий дитячої програми ВВС показував непристойні жести». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі