середа, 26 березня 2008 13:21

Ведуча М20 Кульбаба написали картину на своєму голому тілі (ФОТО)

 
Ніхто не підозрював, що у Кульбаби не тільки красиві очі, але і золоті руки. Популярна телеведуча вже давно займається живописом, і лише тепер наважилася показати власні картини широкій громадськості. Як повідомляє телеканал М1, в рамках промо-компанії власної художньої виставки Ірина Красильникова, більш відома під псевдонімом Кульбаба, стала героїнею фотосесії в стилі ню.

"Я малюю з тринадцяти років, - повідомила Cool`baba. - Почала писати вперше маслом в місті Сімферополі, потім я поступила до університету, де проучилася два роки, а потім мене вигнали, на жаль, за погану поведінку. Але бачите, мене це не зупинило, я все ж таки свого досягла і перша моя виставка скоро відбудеться. Я вас чекаю, приходьте, буду рада".

На фотосесії Іра не тільки зняла з себе одяг, але і повністю розмалювала власне тіло. Тому на афіші власної виставки Ірина з"явиться в образі індійського божества Шиви. Втім, готуватися слід не тільки до виставки, але і до благодійного аукціону: Кульбаба планує продати свої картини і виручені кошти передати на допомогу дітям, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча М20 Кульбаба написали картину на своєму голому тілі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі