пʼятниця, 23 березня 2007 12:33

Вечірню сукню від Мадонни можна купити за 60 доларів (ФОТО)

Співачка Мадонна, що давно здобула собі прізвисько Матеріальна дівчина, вирішила не обмежуватися тільки сценою і кіноекраном і стала тепер модельєром, представивши на огляд публіки свою колекцію "M By Madonna".

Вчора на полиці магазинів шведської торгової фірми H&M надійшло рукотворне творіння Мадонни - колекція жіночого одягу, що включає комбінезони, пальто, сукні та аксесуари.

Експерти індустрії моди відзначають, що колекція "М" відображає нестаріючий стиль Мадонни, в якому домінують нейтральні тони, - бежевий, білий і чорний, а також вишукані матеріали - шовк, тонка вовна і кашемір. Важливо також і те, що ціни на речі від поп-зірки цілком прийнятні: вартість моделей варіюватиметься від 20 доларів за вузький шкіряний ремінь до $70 за сукню-кімоно, $60 за чорну вечірню сукню для жінки-вамп і $60 за супер-вузькі чорні брюки, повідомляє ВВС.

Зараз ви читаєте новину «Вечірню сукню від Мадонни можна купити за 60 доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі