понеділок, 18 лютого 2008 14:36

Вдова Єльцина прибула до Ізраїлю на медичне обстеження

Вдова першого президента Росії Бориса Єльцина Наїна Єльцина прибула в понеділок до Ізраїлю. Наїну Йосипівну супроводжує дочка Тетяна Дяченко. У Ізраїлі Наїна Єльцина має намір пройти повне медичне обстеження.

Як пише видання "Твой день", з посиланням на рідних Наїни Єльциної, обстеження проводитиметься амбулаторно і не пов"язано з яким-небудь серйозним захворюванням.

Літак, що вилетів з Москви рейсом BNSOP, приземлився в тель-авівському аеропорту в 19:30 за близькосхідним часом. Наїна Єльцина і Тетяна Дяченко пройшли через VIP-залу "Масада" і відправилися в один з готелів Тель-Авіву.

У московському аеропорту були прийняті особливі заходи безпеки: число охоронців терміналу збільшене, як мінімум, вдвічі. Для вдови першого президента Росії був виділений окремий літак.

Під час перебування в Ізраїлі вони також планують відвідати Єрусалим і там, в одному з православних храмів, помолитися за упокій душі Бориса Миколайовича Єльцина, якому 1 лютого виповнилося б 77 років.

Зараз ви читаєте новину «Вдова Єльцина прибула до Ізраїлю на медичне обстеження ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі