понеділок, 21 січня 2008 15:20

Вчитель-педофіл учив дітей, як уникнути зґвалтування

Педагог-педофіл, свідчення проти якого дали школярі, щодня ходив на роботу, поки в минулу п"ятницю нібито не ліг в лікарню.

Замдиректора по безпеці, Олег Н. вів уроки на багато тем, зокрема: "Що робити, щоб вас не зґвалтували".

Страшна історія спливла, коли 12 літня Настя М. розповіла батькам, що її трохи згвалтував вчитель ОБЖ Олег Володимирович, полковник у відставці. Під заявою в міліцію підписалися ще три дівчини.

Ще одна жертва збоченця, 11 літня Даша О., тут же розповіла, що ще восени з нею відбулася історія, схожа на історію Насті.

Запросивши Дашу в свій кабінет, Олег Н. посадив її напроти себе, поклав її руку на свої груди, а свою - на груди дівчинки, і запропонував поговорити "поклавши руку на серці". При цьому він стискав її груди та зі словами "це стане нашою маленькою таємницею" присувався ближче. Дівчинка зуміла вирватися і втекти.

Педофіл добре розбирається в дитячій психіці, тому своїми жертвами він вибирав не просто дітей, а дітей, які в чомусь провинилися. Набагато простіше залякати дитину, яка напустувала і боїться батьківського покарання.

Директриса злощасної школи Тамара М., за словами батьків учнів, всіляко покриває свого зама.

Олег Н. в даний момент як і раніше веде уроки і ширить чутки, що його учениці дуже порочні та не раз намагалися його спокусити, роздягаючись у нього на очах.

Мама Даші, 45 літня Елліна В., хотіла, щоб покидька звільнили і позбавили права займатися педагогічною діяльністю. Але директор не збирається втрачати "цінного" співробітника. Тому, прислухавшись до вмовлянь інших батьків, Елліна підписала заяву в міліцію.

Зараз мама Даші не пускає дочку в школу, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Вчитель-педофіл учив дітей, як уникнути зґвалтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі