понеділок, 19 березня 2007 10:32

Вчительку за секс з учнем засудили до 10 років

У США в місті Уїлмінгтон (штат Делавер) суд виніс вирок вчительці середньої школи, яку звинувачували в сексуальних стосунках з неповнолітнім. 35-річну Рейчел Холт також визнали винною в тому, що вона схиляла свого 13-річного учня до розпивання алкогольних напоїв.

В результаті суд засудив колишню вчительку до 10 років позбавлення волі, повідомляє АР. Звинувачення вимагало для підсудної максимального покарання, яке передбачене за такого роду злочин, – 25 років в"язниці. Перед винесенням вердикту Холт вибачилася перед жертвою і членами його сім"ї.

Згідно з даними слідства, вчителька мала нестримні сексуальні апетити. В ході слідства вона зізналася в тому, що за один тиждень перед арештом, вона мала 28 статевих актів з учнем. Її арештували в березні минулого року.

Статеві акти викладачки і дитини відбувалися у неї удома. У поліцію, дізнавшись шокуючу новину від сина, заявив батько хлопчика. Жінка також сказала, що інший її учень, 12-річний, спостерігав за тим, як коханці займалися сексом. По словах Холт, вона також пригостила хлопчиків пивом.

За даними підрозділу поліції США по боротьбі з педофілією, 76% всіх жертв сексуальних злочинів - неповнолітні у віці до 18 років, 34% - молодше 12 років. Кожній сьомій жертві не виповнилося 6 років.

15% всіх школярів піддаються сексуальним домаганням з боку викладачів і обслуговуючого персоналу шкіл. У більш ніж половині випадків жертвами педофілів ставало декілька дітей. В більшості випадків жертви не звертаються в поліцію.

За статистикою, від 1% до 5% всіх шкільних викладачів домагаються своїх учнів. 54% вчителів, викритих в сексуальних домаганнях, після звільнення так і не змогли влаштуватися на роботу за фахом. 16% з них отримали роботу в інших школах. 99% зберегли ліцензію, що дає право на викладання.

У 20 штатах США сексуальні відносини між учнями старше 16 років і вчителями або адміністраторами школи не вважаються злочином. У 23 штатах США мінімальний вік, з якого учні можуть безкарно займатися сексом, 17 років, передає Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «Вчительку за секс з учнем засудили до 10 років ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі