Ексклюзиви
понеділок, 14 січня 2008 10:36

Вчителька з Вінниці стала "Міс фігура-2007" (ФОТО)

 

У іспанське місто Аліканте на Всесвітній турнір по бодібілдінгу "Міс і містер Всесвіт-2007" від України поїхала всього одна учасниця. Але вона зуміла стати призером престижних змагань.

Коли вчителька початкових класів вінницької школи N27 Лариса Прищепа вийшла отримувати срібну медаль і титул "Міс фігура-2007", всі глядачі встали. Аплодуючи, багато хто кричав: "Лариса - прима!"

Лариса - багатократна чемпіонка України по бодібілдінгу серед натуралів, абсолютна чемпіонка світу (Іспанія, 2003), "Міс Всесвіт" (Німеччина, 2003), "Міс Інтернешнл" (Англія, 2004). Але найсерйознішою нагородою для себе Лариса вважає титул "Міс Олімпія-2004", який вона завоювала в американському Лас-Вегасі.

Лариса ще і прекрасний педагог. Про це говорять її професійні нагороди: їй привласнили звання вчителя-методиста, вона "Відмінник освіти України".

Зараз Прищепа тренується, готуючись представити Україну на титульному (без грошової премії) чемпіонаті світу в Греції, повідомляє RUpor.info.

Зараз ви читаєте новину «Вчителька з Вінниці стала "Міс фігура-2007" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути