вівторок, 15 квітня 2008 08:35

Вчителька початкових класів забила на смерть свого чоловіка

Вчителька-убивця. Такий висновок міліції шокував селище Киселівка, що на Херсонщині. 58-річна вчителька молодших класів забила ногами свого чоловіка, теж вчителя, з військової підготовки. Такого від зразкової родини педагогів не чекав ніхто.

Родина педагогів Киселівської школи була зразковою. Вона – шанована вчителька, він – улюблений "воєнрук". У родині – двоє синів і пара онуків. Чоловік і дружина – працьовиті: велике господарство, три корови, теплиця. У школі голова сім"ї готував хлопців до армії. Діти його поважали.

Наталія Ковальчук, директор Киселівської школи: "Він все життя пропрацював в школі. Для нього робота була – це саме головне. Він працював дома дуже тяжко, в них було велике хазяйство. Все своє життя він віддав дітям. Він учив і мене в свій час. Я не думаю, що всім учителям учні писали з армії листівки. Це безкінечно було".

У школі кажуть: наш "воєнрук" мухи не зачепить. Сусіди ж зазначають: трохи випивав. Авторитарна дружина забирала в чоловіка зарплатню та пенсію, але знаходилися добрі люди, які його пригощали. Саме так сталося, коли він пас корів. Того вечора череда прийшла додому сама. Господар залишився спати на полі.

Олег Макогончук, заступник керівника Білозерського РВ міліції: "Вона розповіла сину, що батько знаходиться в будинку п"яний, після чого вони пішли на місце, почали його тягти додому. Батько почав ругатися, жінка не видержала, почала його бити в обличчя ногами, по тулубу. Потерпілий кинув цеглиною сину по нозі. Син тоже розізлився і почав його бити ногами. Коли побили його ногами, він вже не міг двигатися. Вони розвернулися і пішли додому, так як не могли його тягнути".

Віра Павлівна, затримана: "Я почала казати: ідемо додому. Він почав обзиватися, кинув цеглиною, я одійшла в сторону. Потім син підійшов, казав: папка, пішли. Він знов почав матюкатися і кинув цеглиною. Я тоді не видержала і почала. Він отак лежав. Я ногою його вдарила. - Скільки разів? - Разів два-три. - А покажите, як ви били і куди? – Ну, в лице я його била отак".

Потім жінка відтягла п"яного голову родини додому. Там він і помер. Дружина розповідала міліціонерам, що її чоловік дорогою постійно падав – звідти й безліч синців на його тілі. Проте розтин показав, що в загиблого зламані майже всі ребра.

За побиття, що призвело до смерті, вчительці та її 20-річному сину світить в"язниця: від 8-ми до 12-ти років, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Вчителька початкових класів забила на смерть свого чоловіка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі