пʼятниця, 29 червня 2007 12:18

Вчені вивели нову формулу жіночої краси

Вчені з німецького міста Регенсбург вивели формулу, яка дозволяє розрахувати привабливість жінки.

"У формулі враховуються вага, об"єм талії, стегон, грудей, довжина ніг і інші параметри", - говорить Мартін Грюндль, що керував дослідженнями, які проводилися на кафедрі експериментальної і прикладної психології університету Регенсбурга.

Починаючи з минулого року, в інтернет-опитуванні взяли участь близько 60 тис. чоловіків і жінок. До теперішнього часу дослідники обробили перші вісім тисяч відповідей.

"Ми з"ясовували привабливість жіночого тіла у двох різних експериментах. У першому учасники могли самі скласти таке жіноче тіло, яке їм більше всього подобається. У другому їм пропонувалося більше 240 варіантів фігур, які вони повинні були оцінити", - розповідає Грюндль.

На основі отриманих результатів дослідники вивели формулу, по якій вони, за їх власними словами, можуть підрахувати привабливість будь-якої жіночої фігури і оцінити її за шкалою від 0 до 100. "При цьому неважливо, чи товста жінка або худа, важливо, наскільки окремі частини тіла гармонують один з одним", - додав Грюндль.

У результаті вийшла наступна формула: у = b1 x1 + b2 x2...+ bn xn + t, в яку також входить спеціальний "коефіцієнт андрогенності". Чим він нижчий, тим гладші форми жінки.

Згідно з результатами, більшість опитаних знаходять красивими жінок, у яких довгі ноги, середнього розміру груди, вузька талія і середньої ширини стегна, повідомляє Die Presse.
Зараз ви читаєте новину «Вчені вивели нову формулу жіночої краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі