вівторок, 31 липня 2007 09:55

Вбивство 5-річної дівчинки у Новосибірській області розкрите

П"ятирічна дівчинка, яку убили у селі Мошково Новосибірської області, пішла від будинку із знайомим її сім"ї, але вбивство зробила інша людина. Про це повідомив прокурор Мошковського району Костянтин Ашифін на прес-конференції у вівторок.

Соня Белокопитова пропала 23 липня, коли гуляла біля свого будинку. За розповідями свідків, від будинку Соня пішла з чоловіком. Востаннє її бачили живою в придорожньому кафе теж у компанії чоловіка, коли той купував дівчинці солодщі. 25 липня її тіло було виявлене у водоймищі на окраїні села недалеко від кафе - дівчинку зґвалтували і втопили.

"Чоловік, який відвів дівчинку від будинку, був добре знайомий зі всіма членами сім"ї Белокопитових", - сказав Ашифін.

Проте, за його словами, він лише відвів дівчинку. "Оскільки дівчинка була товариською і знала цього чоловіка, вона подумала, що може піти з ним. У його діях злочинних намірів не убачається", - повідомив прокурор.
За його словами, цей чоловік залишив дівчинку на окраїні села, і пішов  далі у своїх справах. І вже тут дівчинку побачив той, хто, за версією звинувачення, завів її у кафе, а потім над нею поглумився і убив.
За словами прокурора, це місцевий житель, якому  21 рік, випускник мошковської спецшколи для розумово відсталих дітей.
"Йому пред"явлено звинувачення по пункту "в" частини 3 статті 131 КК РФ (зґвалтування того, хто не досяг 14 років) і пункту "в" частини 2 статті 105 КК РФ (вбивство особи, що свідомо знаходиться в безпорадному стані)", - повідомив Ашифін, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Вбивство 5-річної дівчинки у Новосибірській області розкрите». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі