вівторок, 08 січня 2008 10:20

Вбито одну з найбагатших латвійок

Міністр внутрішніх справ Марек Сегліньш повідомив про затримання підозрюваного у справі вбивства підприємниці Ели Іванової. Міністр повідомив, що в понеділок увечері він зв"язався зі слідчими, що розслідували справу, і вони висловили впевненість у тому, що здійснене напередодні вбивство бізнес-леді буде розкрито.

М.Сегліньш висловив задоволення оперативністю темпів роботи поліції. "Цього разу треба сказати, що поліція спрацювала добре, я інформований про те, які кроки були зроблені, які негайні активні дії... І ця людина була затримана в результаті дуже великої роботи", – відзначив він.

Міністр стримано висловився про можливі мотиви вбивства. "Ми з начальником кримінальної поліції обговорили, що могло стати мотивами, але це така справа, говорити про яку публічно зараз було б передчасним... Ми обговорили, хто пов"язаний з цією підприємницею, з цією сім"єю", – сказав він.

Міністр відзначив також, що чоловік вбитої Ігор Іванов частенько опинявся в центрі різних негативних подій. "Факти? Ну, скажімо, про пана Іванова в місті говорять, що це неоднозначна особа... Де пан Іванов, там всяке буває", – сказав він.

Е. Іванова була вбита в понеділок уночі в Гаркалні. Вона є колишнім співвласнтком "Арени "Рига". Підозрюваний у вбивстві чоловік був затриманий незабаром після вбивства.

За даними дослідження Baltic Screen, опублікованими 2007 року  в журналі Pastaiga, Е. Іванова разом з чоловіком входила в список 30-ти найбагатших людей Латвії. Їхню власність автори дослідження оцінили в 23 млн. лат. Сферами діяльності подружжя були названі нерухомість і торгівля нафтою, повідомляє ИНТЕРФАКС/BNS.

Зараз ви читаєте новину «Вбито одну з найбагатших латвійок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі