четвер, 22 травня 2008 07:20

Василь Бондарчук стає схожим на Діму Білана (ФОТО)
5

Співак Василь Бондарчук на "Євробаченні-2008" вболіватиме за Діму Білана, тому зробив собі зачіску, як у російського конкурсанта.

Перед самим фіналом Євробачення у наших зірок починається справжня хвороба активного уболівальника. Багато хто вже заробив собі безсоння, а деякі вирішили особисто відправитися на конкурс, щоб підтримати морально Ані Лорак, ну і голосувати за своїх фаворитів.

Але співак Вася Бондарчук вирішив, що йому мало просто бути присутнім на "Євробаченні", тому зважився на відчайдушніший вчинок заради перемоги Діми Білана. Він зробив собі схожу зачіску.

"На жаль, за Ані Лорак голосувати не можна. Тому я відправлятиму смс за Діму Білана. Мені дуже сподобалося, як він виступив на "Євробаченні" вперше, - говорить Бондарчук. - Я навіть з друзями посперечалися на свій новий телефон SamsungSoul U 900, що Діма Білан виграє!"

А щоб не розлучитися з дорогим мобільником, Бондарчук збирається відправити як мінімум 100 повідомлень за російського конкурсанта, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Василь Бондарчук стає схожим на Діму Білана (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі