середа, 09 липня 2008 09:14

Василь Бондарчук одружується (ФОТО)
6

Об"єкт зітхань жіночого населення України збирається одружитися.

Прихильницям Василя Бондарчука доведеться змиритися з тим, що їхній кумир скоро стане чиїмсь чоловіком. Щасливою обраницею співака стане Катя Веласкес, учасниця першої української "Фабрики зірок". Василь і Катя зустрічаються досить довго, але поки офіційно вони не оформили свої стосунки. За словами співака, це відбудеться вже скоро.

- Я вважаю, що знайшов свою половинку, - сказав E-motion Бондарчук. - Катя та людина, з якою я хотів би прожити все життя.

Історія їхнього кохання досить довга і заплутана. Якийсь час вони зустрічалися, але, мабуть, щось завадило їхнім стосункам, і Катя з Василем вирішили залишитися друзями. Незабаром в житті Бондарчука з"явилася інша жінка, актриса і модель Сафіра. Разом з нею співак знявся в кліпі на пісню "Бомба", а Веласкес в цей час серйозно взялася за сольну кар"єру і вирішила спробувати свої сили на "Фабриці зірок". Проте, як показав час, дорогам Каті та Бондарчука призначено було перетнутися знову. Коли дівчина дізналася, що Василя кинула Сафіра, вона йому подзвонила, щоб підтримати. Телефонний дзвінок плавно переріс в роман по телефону, і почуття спалахнули з новою силою. Зараз парочка не представляє життя один без одного, тому незабаром в паспортах молодих людей з"явиться ще одна відмітка - про шлюб, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Василь Бондарчук одружується (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі