вівторок, 12 червня 2007 09:34

Варум не починала концерт, доки не виконали її забаганок

У столичному палаці "Україна" за лаштунками Анжеліка Варум у короткій фіолетовій сукні з відкритою спиною сидить на краєчку крісла і десертною ложечкою їсть полуниці. З"їдає три і відсовує миску вбік.

— Солнышко, я поплыл? — питає Агутін.

— Плыви, рыбка, — манірно опускає підборіддя на руку Анжеліка.

Агутін виконує пісню "Половина сердца", повертається за лаштунки з букетом білих ромашок. Умощується в крісло і куштує недоїдену дружиною полуницю.

— Інколи мені дуже хочеться посваритися з Лікою, — зізнається співак. — Гадаю, сім"я, в якій двоє голосно з"ясовують стосунки, б"ють посуд і скандалять, протримається довше, ніж та, де все тихо-мирно. Я взагалі конфліктний, заводжусь з півоберта. Сварки починаю я. Буває, думаю: так, щось давно не лаялися, і придумую, щось "етаке".

"Етаке" в розумінні Агутіна означає напитися без Анжеліки. Або вимкнути мобільний і всю ніч грати в більярд із друзями, а заявитися під ранок.

— Це я роблю для того, щоб не стати для коханої прочитаною книгою. Треба ж чимось дивувати. А взагалі ми ідеальна пара, — бере Леонід зі столу склянку з мінеральною водою. — Бо Варум уміє доглядати за своїм тілом і за мною. Стежить, аби речі сиділи на мені. Свариться, якщо наберу зайвий кілограм й інколи змушує качати прес. Ми, чоловіки, — жалюгідні істоти. Якщо чогось і досягаємо в житті, то завдяки жінці.

Зі сцени повертається Анжеліка з жовтими герберами й білим іграшковим пуделем.

— На концертах дарують що завгодно, — каже вона. — У Львові принесли два підсвічники й кришталевого лебедя. Ще дарували шоколад і кактуси. А до чоловіка якось після виступу підійшла школярка і простягнула свій щоденник.

Анжеліка каже, що в дитинстві мала схожого пуделя:

— Тато подарував на день народження. Я його вигулювала, купала, підстригала. Але він утік. Я писала об"яви, в яких просила повернути пса за винагороду, й розклеювала на під"їздах. Але він так і не знайшовся.

На гастролі до Києва Анжеліка привезла 20 суконь. Говорить: це більше, ніж нарядів у Агутіна. Улюблений сценічний костюм співачки — короткі червоні шорти та блуза.

— Якось у цих коротеньких шортитках співала у Львові на концерті. На сцену вийшла дарувати квіти донька моєї однокласниці й тихо запитала: "У третьому ряду сидить ваш класний керівник Ельвіра Михайлівна, а ви — в такому короткому. Вам не соромно?".

Я відповіла, що ні, бо маю гарні ноги. В школі теж носила все коротке, зумисне підшивала шкільну форму. За це вчительки на мене сварилися.

Після фінальної пісні "Граница" за Агутіним біжить 7-річна дівчинка з букетом рожевих троянд. Посеред залу вона зупиняється і гучно співає: "Сделай глоток крепкого чая".

Агутін повертається, бере букет. На весь зал радить батькам здати дитину до музичної школи:

— І голос є, і сміливість, а це в шоу-бізнесі — головне.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Варум не починала концерт, доки не виконали її забаганок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі