вівторок, 22 квітня 2008 14:17

Вартість нафти вперше подолала відмітку в $118 за барель

Вартість нафти подолала відмітку в $118 за барель на побоюваннях скорочення її постачань в умовах очікуваного страйку співробітників нафтопереробного заводу в Шотландії, а також атак нігерійських повстанців на нафтопроводи, повідомила агентство Bloomberg.

"Ми бачимо страйк в Шотландії, атаки в Нігерії, і, хоча це стосується лише невеликих об"ємів нафти, ринок дуже чутливий до будь-яких повідомлень в даний час", - відзначає аналітик Sucden Ltd. у Лондоні Андрій Крученков.

Вартість травневих ф"ючерсів на нафту марки WTI в ході електронних торгів на Нью-йоркській товарній біржі (NYMEX) збільшилася на 57 центів - до $118,05 за барель. Червневий контракт подорожчав на 37 центів - до $117,02 за барель.

Ціна ф"ючерсу на нафту марки Brent на травень на лондонській біржі ICE Futures 22 квітня виросла на 60 центів - до $115,03 за баррель. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Вартість нафти вперше подолала відмітку в $118 за барель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі