середа, 04 квітня 2007 15:48

Варшава погодилася зняти вето на початок переговорів між Росією та ЄС

Варшава погодилося зняти вето на початок переговорів про укладення нової угоди про партнерство і співпрацю між Росією та Європейським Союзом.

"Я можу сказати вам, що після недавніх переговорів між паном Баррозу (голова Єврокомісії), пані Меркель (канцлер Німеччини) і паном Качиньським (президент Польщі) Єврокомісія отримала свідоцтва з боку польських властей, що Польща готова дати згоду на початок переговорів", - сказав офіційний представник Єврокомісії Йоханнес Лайтенбергер журналістам в середу в Брюсселі.

"Єврокомісія вітає це рішення. Це дуже конструктивний підхід польської влади, і протягом найближчих тижнів ми почнемо роботу над наступними етапами", - сказав Лайтенбергег.

В середині листопада 2006 року Польща наклала вето на підписання угоди про партнерство і співпрацю РФ-ЄС, зажадавши як попередню умову відміни Росією заборони на імпорт польського м"яса і овочів, пише РІА "Новини". 
Зараз ви читаєте новину «Варшава погодилася зняти вето на початок переговорів між Росією та ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі