неділя, 17 червня 2007 18:26

Вантажний потяг перекинувся на станції "Петрівка" в Києві

У Києві на станції "Петрівка" перекинулися три вагони вантажного потягу. Жертв і потерпілих немає. Аварія сталася вранці. Причини цього інциденту фахівці поки не називають.

Аварія заблокувала чотири колії, перекривши рух в обох напрямах. Її причини зараз розслідуються, порушено кримінальну справу. Як розповів керівник київської дирекції залізничних перевезень, винуватця вже знайшли. Це машиніст вантажного потягу. Він хоч і досвідчений - має 9-річний стаж управління поїздами, - але, із слів керівника київської дирекції залізничних перевезень Володимира Петренко, не врахував особливість місцевості: залишив вагон, не закріпивши вантаж.

- Вони повинні були закріпитися під станцією "Святошин", але укладач потягів цього не зробив. Обдурив чергову підстанцію, що ніби то він це зробив. Хотів ці вагони поставити під вивантаження, але поки паровоз підійшов, вагони, на жаль, вже пішли, - додав Петренко.

Залишки вагонів приберуть до сьогоднішнього вечора. Вже відкрито дві колії і частково розблокований рух, передає НТН.

Зараз ви читаєте новину «Вантажний потяг перекинувся на станції "Петрівка" в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі