понеділок, 24 вересня 2007 13:25

Вантажівку з контрабандою обстріляли на російсько-українському кордоні

Прикордонники застави "Дар"їне-Єрмаківка" зі застосуванням зброї затримали вантажівку з контрабандою в Луганській області. Про це сказано в повідомленні прес-служби Державної митної служби.

23 вересня прикордонники одержали інформацію про можливе порушення кордону з метою провезення контрабандного товару.

Після цього прикордонний наряд помітив поблизу селища Благівка Свердловського району автомобіль УАЗ, який рухався з боку російського кордону.

За 50 метрів від кордону прикордонники подали водієві знак зупинити автомобіль, але замість цього водій збільшив швидкість.

Також не допомогли пристрої примусового зупинення, при цьому, об"їжджаючи прикордонників, водій ледь не збив одного з них.

Після цього співробітники Держприкордонслужби зробили попереджувальний постріл у повітря, але водій на нього не відреагував.

У результаті, прикордонники трьома пострілами пробили переднє і заднє ліві колеса автомобіля.

Огляд показав, що водій УАЗ не мав при собі ніяких документів, однак заявив, що є громадянином України. При цьому автомобіль контрабандиста не мав реєстраційних номерів.

У кузові авто прикордонники виявили 150 пар гумового взуття, а також стелажі і лопату.

Як виявилося згодом, у місці перетину кордону на шляху порушника дорога була перекопана, тому лопатою чоловік засипав рів, а зверху поклав стелажі.

Автомобіль і вантаж передані працівникам митниці, сума їх оцінки становить близько 10 тис. гривень, пишуть Українські новини.



Зараз ви читаєте новину «Вантажівку з контрабандою обстріляли на російсько-українському кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі