неділя, 01 червня 2008 12:43

Вантажівкам заборонили в"їзд до Києва

Київська міська державна адміністрація заборонила в"їзд вантажного транспорту загальною масою більше 4,5 тонн з 7:00 до 20:00. Заборона набула чинності з 1 червня.

Таким чином, рух транзитного вантажного транспорту вирішується по місту з 20:00 до 7:00 по окружній дорозі.

Також адміністрація заборонила в"їзд до центру міста вантажівок, тракторів і самохідних механізмів, окрім аварійних і спецавтомобілів.

Центр визначений як територія, обмежена проспектом Перемоги, вулицями Чорновіла, Глибочицка, Верхній і Нижній Вали, Набережно-Хрещатикська, Набережним шосе, бульваром Дружби Народів, Либідською площею, вулицями Горького і Саксаганського.

На цю територію вирішується заїзд вантажівок зі товаром, що швидко портиться з 20: 00 до 7:00.

У екстрених випадках в"їзд вантажівок до центру вирішується по пропусках.

Також адміністрація з червня заборонила рух транспорту вагою більше 24 тонн на окремих вулицях міста з 10:00 до 22:00 при температурі повітря більш +28.

За даними адміністрації, в 50-кілометровій зоні від Києва обладнано 486 об"єктів, де можливий відстій вантажівок в денний час.

Нагадаємо, що раніше Київська міська державна адміністрація мала намір ввести заборону з травня, проте перенесла його на червень, повідомляє Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівкам заборонили в"їзд до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі